Tuomas Simolan no-gi / lukkopainiseminaari Tatami Masalassa 10.3. sunnuntaina

Lukkopainin Suomen huippunimi, Tuomas Simola, saapuu Tatami Masalaan pitämään no-gi/lukkopainiseminaarin aiheina guardin palautus ja pakoteema uusin tekniikoin.

Seminaari on avoin kaikille lajin harrastajille kokemuksesta tai seurasta riippumatta. Seminaari on suunniteltu siten, että kokeneetkin kisaajat saavat tärkeitä yksityiskohtia ja vasta-aloittelijat oppivat tärkeät liikkeet heti oikein.

Seminaarin teemat:

Guardin palautus

John Danaherin mukaan tärkein yksittäinen Jiu-Jitsun taito on kyky pitää ja palauttaa guardia. Kysyessään loppupalautteen Danaherilta New Waven treenileirillä, ensimmäinen asia, jonka Danaher sanoi Tuomakselle oli “You have an excellent guard retention”. Nyt ensimmäistä kertaa Tuomas opettaa järjestelmällisesti guardin palautuksen ydinkohdat helposti omaksuttavin konseptein. Harjoituksen opetukset soveltuvat aina vasta-alkajasta kokeneisiin kilpailijoihin.

Paot ja puolustukset 2.0

Uudistetussa pakoteemassa jatketaan lukkopainin tärkeimmillä puolustuksilla. Opit osuudessa suojautumaan takakuristukselta ja pakenemaan body triangelista ja selkäkontrollista. Lisäksi harjoitellaan kilpparin puolustusta, jolla estetään selkätilanteet jo lähtökohtaisesti. Toimii itsenäisenä kokonaisuutena ja myös jatkumona, jos olet käynyt aiemman paot ja puolustukset -teeman.

Aikataulu

  • Treeni 1: Guardin palautus klo 11.00–12.30
  • Evästauko 12.30–13.00
  • Treeni 2: Paot ja puolustukset 2.0 klo 13.00–14.30
  • Klo 14.30 –> Open mat -sparria!

Seminaarin hinta 40 euroa. Lunasta paikkasi verkkokaupasta.

Lisätietoja: Seminaarin sisällöstä: simolatuomas@gmail.com / käytännön asioista: veera@jooarena.fi.

Seminaariin on rajattu määrä paikkoja!