Padel Club Finland järjestää senioreille suunnatun, ilmaisen tutustumisen tähän hauskaan ja sosiaaliseen lajiin – tervetuloa mukaan!

Hei seniori-ikäinen,
Tule tutustumaan padeliin ohjatusti ja turvallisesti torstaina 18.4. klo 11-12 Joo.Arenalla, Padel Club Finlandin kentillä.

Vuonna 2003 Suomeen rantautunut padel on hauska ja helposti omaksuttava peli. Yksinkertaiset säännöt oppii nopeasti ja mailaa on lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Pallo saa pelissä kimmota sekä kentän että seinien kautta, joten erilaisia lyöntimahdollisuuksia on runsaasti. Padelia on kuvattu mailapelien shakiksi, sillä pelin taktisuus on oleellinen osa sen luonnetta. Lajissa ei menestykään pelkällä voimalla – esimerkiksi voimakas syöttö ei ole padelissa tärkeä, kuten tenniksessä – vaan oikean tekniikan opettelu ja peliäly antavat kaikille yhtäläiset mahdollisuudet.

Peliä pelataan nelinpelinä, joten sosiaalisuus, peliporukat ja erilaiset pelitapahtumat ovat olennainen osa lajikulttuuria. Padel on hauskaa ja koukuttavaa ajanvietettä, mutta samalla sopivan haastavaa kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Padelissa yhdistyy kuntoilu, mielenkiintoinen peli ja sosiaalisuus, miksi se sopii erinomaisesti myös senioreille.

Ei ennakkoilmoittautumista, päälle sisäpelivarustus – tervetuloa!