Minnan tie sohvaperunasta urheilun harrastajaksi kulki Boksin peruskurssin kautta. Lue lisää & inspiroidu!

Liikuntakeskuksen suola ovat mahtavat asiakkaat – onnistumiset, itsensä ylitykset, hyvinvointia lisänneet tarinat, arkea mullistaneet uudet rutiinit & paremmat mielet. Nämä inspiroivat myös meitä yrittämään enemmän, kehittämään palveluitamme ja kehittymään! Ilman teitä ei olisi meitä.

Tässä Minnan tarina Boksi Masalasta:

”Miksi päädyin Boksille? No mulla oli koholla sekä verenpaine, sokeriarvot, että stressikäyrät! Oli pakko tehdä jotain. Tiesin ennestään, että toiminnallinen harjoittelu sopi minulle, vaikka olinkin ollut useita vuosia liikkumatta juuri lainkaan. Eli aika nolla kunnosta on lähdetty elokuun peruskurssilla liikkeelle!

Parasta boksilla on yhdessä tekemisen meininki. Tykkään siitä, että keskenään hyvin erilaiset urheilijat jakavat samanlaisen ponnistelun ja toisaalta onnistumisen ilon, skaalaukset on jokaisella vaan erilaiset. Tuntuu, että muiden mukana jaksaa vielä sen yhden toiston!

Peruskurssi on vähän kuin aikuisten liikuntaleiri. Kolme päivää aika intensiivistä tekemistä, missä sekä lihakset, että aivonystyrät sai haastetta. Kurssi antoi valmiudet lähteä harjoittelemaan liikkeitä oikeaoppisesti ja uskallusta lähteä heti myös Wodeihin treenaamaan. Samalla sai maistiaisen siitä, millaista yhdessä treenaaminen valmentajan johdolla on.

Nykyisin treenaan kaksi kertaa viikossa wodeissa ja pyrin käymään kerran viikossa painonnostotunnilla. Lisäksi huolehdin kehonhuollosta yin joogassa. Olen myös lähtenyt aika ennakkoluulottomasti kokeilemaan muita tunteja, esimerkiksi sunnuntain Interval Spinning on hauska lisä! Olen kuitenkin myös aika joustava, eli jos tuntuu, että kuormitusta tulee liikaa vaikka töiden tai muiden menojen takia, vähennän jonkun treenikerran.

Minun tavoitteeni liikkumisen suhteen liittyvät terveyteen. Sain säännöllisen liikunnan avulla laskettua kohonneet arvot normaalille tasolle ja siellä haluan ne myös pitää. Lisäksi olen oppinut nauttimaan liikunnasta ja jos treenit jäävät välistä, alkaa kehoni kaivata liikuntaa. Tavoitteeni on säilyttää tämä hyvä tasapaino elämässäni.

Haluaisin rohkaista kaikkia ikään, näköön tai kokoon katsomatta kokeilemaan toiminnallista harjoittelua! Mä en ole oikeastaan koskaan pitänyt itseäni kovin liikunnallisena tai uskaltanut edes ajatella harrastavani urheilua. Toiminnallinen harjoittelu on muuttanut käsityksiäni siitä mihin kehoni pystyy ja missä olen hyvä. Sen lisäksi, että harjoittelu on kasvattanut kuntoani, myös itsetuntoni ja kykyni toimia epämukavuusalueella on vahvistunut. Sohvaperunasta on tullut urheilun harrastaja”.

Seuraava Boksin peruskurssi pidetään 22.-24.3. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Paikan pääset varaamaan täältä.