Bodylicious

Bodylicious sijaitsee Joo.Arenan kolmannessa kerroksessa.

Palvelut

  • Sokerointi: Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja koko vartalolta, myös herkimmiltä alueilta (brasilialainen = brassi).  Sokerointi toimii myös kuorintana ja saa ihon tuntumaan pehmeältä. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.
  • Raskaushieronta: Rentouttava raskaushieronta toteutetaan pääsääntöisesti kylkimakuulla, kylkeä vaihdetaan hieronnan puolessa välissä. Asiakkaan asentoa tuetaan tyynyillä. Hieroja on käynyt erillisen lisökoulutuksen raskaushierontaan. Lisäksi hänellä on äitiysliikunnan ohjaajan koulutus, joten voit saada hyviä ja turvallisia vinkkejä raskausajan liikkumiseen.
  • Hieronta: Hieronnat tehdään aina asiakaslähtöisesti hyödyntäen sekä klassista että urheiluhierontaa. Löydät palveluista myös hemmottelevan kokovartalohieronnan, joks sisältää ihoa kuorivan ja verenkiertoa lisäävän kuivaharjauksen.

Opiskelijoille ja eläkeläisille 10 % alennus.

Maksutapoina käyvät käteisen ja korttimaksun lisäksi myös Eazybreak hierontaetu, ePassi hyvinvointietu ja Smartum hierontaetu. Huom. nämä käyvät vain hierontaan.