Edla

Ohjaan kaikenlaista ryhmäliikuntaa, mutta erityisesti olen tunnettu kamppailuvalmentajana ja Les Mills -ohjaajana. Fitness Masalassa ohjaan BodyPumppeja ja KuntoThai-tunteja sekä valmennan oman seurani kautta thainyrkkeilyä.

Ryhmäliikunnan osalta olen kouluttautunut Les Mills-konseptin mukaisesti ja käynyt runsaasti jatkokoulutuksia. Rakkaimmassa lajissani BodyPumpissa minulla on elite-tason pätevyys. Kehonhuollon ja kehotietoisuusmenetelmien osalta olen sertifioitu II-tason TRE-ohjaaja, EFT-ohjaaja ja Sensoreflex-terapeutti.

Kamppailupuolella olen koulutukseltani vapaaottelun ja thainyrkkeilyn ammattivalmentaja (Pajulahti Olympic Training Center). Olen suorittanut lisäksi kaikki thainyrkkeilyn ja aikidon lajivalmentajakoulutukset ja toiminut kilpaurallani maailman thainyrkkeilyliiton naisten komission pääsihteerinä.

Olen ohjannut vuodesta 2009. Parasta ryhmäliikunnanohjaamisessa ovat hetket, kun asiakkaat oivaltavat uusia asioita harjoiteltavista tekniikoista tai omasta kehostaan. Minulle on tärkeää, että tunneillani käyvät pääsevät oppimaan uutta ja voivat iloita kehonsa pystyvyydestä.

Toivottavasti nähdään tunneilla! Minulle jokainen treenaaja on tärkeä ja haluan auttaa ihmisiä kehittymään!