Amin Asikaisen kuntonyrkkeilyt käynnistyvät Joo.Arenalla elokuussa!

Joo.Arenan lajikattaus laajenee entisestään, kun Kylän oma mestari, Amin Asikainen, aloittaa nyrkkeilykurssit Sporttis Masalan uudella kamppailupuolella. Luvassa on hikistä liikettä aikuisille sekä nuorille.

Sporttis Masalan uudella kamppailupuolella päästään heti tositoimiin, kun Suomen nyrkkeilyn uranuurtaja ja ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari, Amin Asikainen, aloittaa valmennukset elokuun puolenvälin paikkeilla. Luvassa on kaksi ryhmää maanantaisin, 22.8. alkaen:

Amin Asikaisen nyrkkeilykoulu (10-16v), 22.8. – 5.12. (15 kertaa, ei tuntia syyslomaviikolla)

Maanantaisin klo 16.30-17.25

Hinta: 159 €

Kurssilla harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita itse Mestarin opissa sekä kohotetaan kuntoa lajinomaisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tarvitset mukaan kevyen urheiluvaatetuksen, sisäkengät sekä juomapullon. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita.

Amin Asikaisen kuntonyrkkeily (alkeet), 22.8. – 5.12. (15 kertaa, ei tuntia syyslomaviikolla)

Maanantaisin klo 17.30-18.25

Hinta: 149 € Fitness Masalan Jäsenille, 169 € ei-jäsenille

Kuntonyrkkeilyn alkeet -kurssilla harjoitellaan nyrkkeilyn perustekniikat, lyönnit, liikkumista ja väistöjä sekä kohotetaan kuntoa lajinomaisilla lihaskuntoharjoituksilla. Hauskaa ja hikistä!

Kamppailupuoli saa alustakseen aidon judotatamin kesä-heinäkuun vaihteessa. Tilasta löytyy myös täysimittainen kehä, säkit ja peili.